Producător si distribuitor sisteme balustrade din sticlă

Bine ați venit la Baros Vision ROMANIA, suntem specializați în proiectarea și producerea profilelor pentru balustrade de înaltă calitate. Descoperiți toate posibilitățile cu Baros Vision Romania, din gama noastră de balustrade din aluminiu si Inox.

ELB_2686_3360x1230px-scaled
DESPRE BAROS VISION

Balustradedin sticla

DE CE SA NE ALEGI PE NOI

1. INOVAŢIE

Nu ne propunem să urmăm, ci să conducem. Am petrecut si petrecem ani întregi proiectând și îmbunătățind sistemele noastre. Mulțumind echipei noastre de ingineri și feedback-ul clienților noștri, suntem capabili să ne realizăm promisiunea, sa inovam continuu!

2. RELATII CU CLIENTII

Ascultăm, pentru că opiniile contează!
Suntem aici datorită clienților noștrii și schimb suntem aici pentru ei! Oferim asistență continuă, cotații si solutii rapide, soluții unice si potrivite pentru fiecare proiect in parte!

3. CALITATE

Calitatea contează la Baros Vision. Am construit o nouă bază de productie în 2020, chiar pe fondul pandemiei mondiale, concepută în întregime de noi pentru a optimiza timpul de producție și produsul finit și cu echipa noastră de producție extrem de instruita, suntem capabili să îndeplinim promisiunea suprema: de a oferi intotdeauna calitate, atat prin produse cat si prin servicii!

4. 13 ANI DE TRADITIE

Fondată în 2007, Baros Vision a fost implicată în cele mai cunoscute proiecte care oferă producție și instalare. Echipa noastră capabilă de montatori continuă să lucreze pentru noi, acum ca proiectanți ai sistemelor inovatoare și continuă să ne ajute clienții din Europa.